Erikoismyymälä
Viitasaaren Konttorikone

Erikoismyymälä

Viitasaarella 4-tien varressa yksityis- ja yritysasiakkaitamme palvelee erikoismyymälä. Myymälässä henkilökuntamme palvelee sinua aukioloaikoina ja esittelee sinulle tuotteitamme ja halutessasi voit saada varastotuotteet heti mukaasi. Tervetuloa!

Telian liittymät ja palvelut

Meiltä saat asiantuntevasti kaikki Telian liittymät ja palvelut. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan juuri oikeat palvelut käyttöösi.

Puhelimet ja tablet-tietokoneet

Löydät meiltä yleisempien valmistajien puhelimet ja tablet-tietokoneet. Saat halutessasi uuden laitteesi mukaasi valmiiksi asennettuna ja yhteystiedot vanhasta puhelimestasi kopioituna.

Tietokoneet ja ohjelmistot

Myymälästämme opiskelija, koti- tai yrityskäyttäjä löytää käyttöönsä sopivat tietokoneet ja ohjelmistot. Tuotevalikoimastamme löytyy yleisimpien valmistajien laitteet ja ohjelmistot. Tarvittaessa asennamme kaiken sinulle valmiiksi käyttökuntoon.

Toimistotarvikkeet

Myymälässämme on erittäin laaja toimistotarvikevalikoima heti mukaan saatavilla. Lisäksi tilausvalikoimastamme löytyy erikoisemmatkin tuotteet 1-5 päivän toimistusajalla. Myymälämme henkilökunta auttaa sinua tuotteiden valinnassa.

Erikoistuotteet

Myymälästämme löydät erikoisemmatkin tuotteet. Esimerkiksi meillä on saatavilla tietokoneiden oheislaitteet ja tarvikkeet, ergonomiatuotteet, 4G-reitittimet, laskimet, tarratulostimet ja paljon muuta. Lisäksi saamme päiväkuormassa päämiehiltämme seuraavaksi päiväksi tuotetoimitukset. Tule tutustumaan, niin etsimme sinulle juuri oikean vaihtoehdon.

Ota yhteyttä

Kiitos, viesti lähetetty onnistuneesti!
Jotain meni vikaan. Yritä myöhemmin uudelleen, tai ota yhteyttä sivuston muilla yhteystiedoilla